resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9575
    ne yildizi yaaaaaauuuu! burak benim yildizim! arada keserim daha iyi oynasin diye. umut hep sahada kalmali. sabri bizim evladimiz. sneijder takim kalitesinden memnun degil mi? ya yok ondan degildir o ya. taraftar cok nankor biliyor musun? adamlari sampiyonluk kesmiyor avrupa'da basari istiyor. bas bas bagirdilar transfer de transfer sag bek de sag bek. almadik. ne oldu? yani nedir? 2 haftada 1 puan akhisar icin ohhhoommm pardon galatasaray icin iyidir yaew. bu seneki onceligimiz zaten borc odemek sampiyonluk bile degil. dursun baskan oyle dedi. hal boyleyken neymis? sneijder daha gencmis ee? kariyer yapmak icin gelmismis. avrupa'da basarili olabilecek bir kadro yapisi gormuyormus. cik yok asla inandiramazsiniz bana bunu.

    sen bir kulubu idare edemeyen baskanina vizyonsuz capsiz hamza'na toz kondurama eee? taraftar nankor sneijder ondan gidiyor. bak yaaa. ne kadar kolay lan hayat size. adami ikna eden aysal. yanina drogba'yi alan o. adama "taraftar sizi terketmeyecek ihihihi" diye mi soz verildi?! adama vizyon vaadedildi vizyon!!! gercekler ise hamza dursun sabri!

    kafalara gel yaaa...

    ek not: vermeyin ederini madem paraniz bu kadar degerli. sabri'ye 1.8 verin. zam yapin. sneijder ederinde degil. ne yapacak fenere 2 degil 5 mi atacak? bir sene de 3 kere mi sampiyon yapacak? tek basina, 4 atan dortmunda 5 mi atacak? hayir ederi ne? ederi bu degilse adam basar gider. biz de o floryayi basariz bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın