• 2294
    çok büyük oynuyorlar, milyon euroları havada uçurdular öyle böyle değil. değirmenin suyu nerden geliyor anlayamıyorum. sponsor deniliyor ama saçtıkları parayı görünce kulübü sanki katarlı iş adamı aldı sanırsın. nani'yi anlarım, van persie'yi de anlarımda bunlar dışındaki futbolculara da çok büyük paralar harcadılar. mesela biz ünal aysal döneminde dahi pazarlık sünnettir anlayışından vazgeçmiyorduk nitekim sneijder, eboue gayet uygun bonservis bedelleriyle gelmişti transferler içinde çok uğraşılmıştı ama bu arkadaşlar resmen parayı şak şak basıyor. fm deki gibi para hilesi mi yaptılar naptılar anlamak güç.

    bizim dursun aydın özbek ve hamza hamzaoğlu ortaklığı ile 2015-2016 sezonu için düşündüğümüz facia kadro planlaması ve gelecekte ünal aysal gibi kulübe dinamizm getirecek yenilikçi, vizyoner bir başkan adayı çıkaramamız ihtimali karşısında lige en az 2-3 sene ambargo koyacak bir takım olabilirler. bir ihtimal takım kimyası tutmaz bu seferde çok acayip şeyler olur ne aziz kalır nede kulüpte tek bir artığı. ben açıkçası bu kadar kaliteli ismi topladıktan sonra ilk ihtimali daha olası görüyorum ha ikinci ihtimal olursa işte burda bizim yada beşiktaş'ın devreye girmesi gerekir ki mevcut şartlar altında çok zor.

    şampiyonlar ligi 2015-2016 sezonunda bu kadar ballı kurra çektik takımın en az 3 pozisyonda eksiği var. stat gelirleri ve galibiyet primleri ile belki gelecek 2-3 futbolcunun bonservisi dahi çıkacak ancak hala doğru düzgün bir forvet, sağ bek ve defans namzeti yok gelde çıldırma. rekabet edeceğimiz yerde resmen heriflerin değirmenine su taşıyoruz. iyi bir kadro planlaması ile aziz yıldırım denen sinsi şahsı sene sonu türk futbolundan ebediyen uzaklaştırma şansını elde ederdik ve türk futbolundaki en büyük pisliği temizleyebilirdik ancak biz buyur şampiyonluğu bu sene de sen al diyoruz, inanılır gibi deği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın