resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9571
    şampiyonluk kutlamasında stadı doldurup, ligin 2. haftasında stadı boş bırakan, gelen çapsızların da geçen yılın şampiyonu olan takımı ıslıkladığı bir ortamda kalmak isteyeceğini düşünmediğim büyük futbolcu.

    hadi yönetim vizyonsuz, hoca yeteneksiz, takım bitik, taraftar süper mi?

    şu dört grup içinde en vasat durumda olan taraftardır. kimse kusura bakmasın. hiç öyle "ama sosyal medyadaki taraftar çok bilinçli yaa" geyiğine sarılmayın. o sosyal medya senin gazın alınsın, kendini tatmin et diye var sadece. oradaki bilinç maalesef hikaye..

    galatasaray taraftarı bugüne kadar verdiği her sınavda kaldı, bugün de durumu farklı değil.

    efsane kaptan' ın "biz zor günlerin adamıyız" lafı belli ki taraftar için sadece lafta kalıyor. bu durumda wes neden kendini yorsun.. gider..

    edit: lan her maç burada link link link diye yırtınıp, bi zahmet götünü kaldırıp kahveye bile gitmeyen, kendini taraftar sananlar ne güzel rahatsız oldu yaa.. hep de aynı adamlar.. yaa sniejder seni naapsın amk.. sen yarın ona da söveceksin.. hagi' ye sövmedin mi.. lan yönetim yedek kaleci alamıyor 3 aydır, bu adamın sözleşmesini nasıl uzatacak.. üstüne bir de süper vefalı taraftar bu takımı her fırsatta protesto etsin.. böyle bir ortamda ne işi var.. basar gider..

    illa birilerini sevmek için başka birilerinin nefretini koymayın ortaya.. büyüyün lan..
App Store'dan indirin Google Play'den alın