• 190
    sevgili hocam,

    yerli futbolcu, yabancı futbolcu diye ayırım yapma. yeterli futbolcu, yetersiz futbolcu diye ayırım yap. biz de vatanımızı, bu vatanın aklı selim insanlarını seviyoruz ama, futbol gibi endüstrileşmiş bi profesyonel sporda milliyetçilik seni rekabetten alıkoyar. elindeki imkânları duyguların ve ideolojin uğruna heba etme.

    hocam, gözünü seveyim macera arama, bu takıma direkt oynayacak sağ bek al ve tarık'ı oynayabileceği bi takıma kirala. sabri gibi savunması facia bi beke güvenirsen şampiyonlar ligindeki direkt rakibimiz olan ve en güçlü tarafı kanatları olan benfica sağ tarafımızı patates eder.

    eğer stoper alacaksan ki, almalısın. yine macera arama. çünkü senin elinde zaten istikbal vadeden koray ve stoper mevkii için halâ genç sayılabilecek semih var. oraya tecrübeli ve şampiyonlar ligi seviyesinde bi transfer yap.

    forvet almak istemiyorsun ama, burak küsmesin/kırılmasın diye transfer yapmamanın amatörce bi bakış açısı olduğunu gözardı etme. iyi bir santraforun atabileceği golleri atamadığımız için şampiyonlar liginde gruptan çıkamazsak en çok sen üzülürsün, bunu da unutma.

    sevgi ve saygılarımla
    seni seven ve başarılı olmanı istiyen bi galatasaraylı
App Store'dan indirin Google Play'den alın