• 160
    elimizdeki kadroya en uygun sistem bana göre.

    [biçim]
    muslera
    sabri chedjou semih telles
    melo
    jose selçuk
    sneijder
    burak podolski
    [/biçim]

    sağ bek: 11/12 sezonu'nun eboue'siyle analar ağlatır. fakat sabri'yle geçinilmesi gerek. malum transfere gerek yokmuş. yedeğimiz de tarık ne de olsa.
    stoper: chedjou ve semih, aslında semih'in yerine tecrübeli ve hava hakimiyeti daha yüksek bir oyuncu daha iyi giderdi. koray ve hakan yedekte.
    sol bek: telles ve carole ile yeterli bir rotasyona sahibiz bence.

    defansif orta saha: melo yeri geldiğinde üçüncü stoper, yeri geldiğinde süpürücü, yeri geldiğinde oyun kurucu ve en özellikle orta sahada hava hakimiyetimiz.
    merkez orta saha: selçuk ve jose ile pas trafiğini iyi yöneten öncelikle sneijder'i topla buluşturabilecek olan orta saha oyuncuları. yedekte bilal ve dzemaili var. jem'i saymıyorum.
    ofansif orta saha: dünyanın sayılı 10 numarasına sahibiz. bu sistemle kanada kaymasına gerek kalmaz, forvette pas istasyonu artar ve podolski gibi bir opsiyonu olur.

    forvet: burak ve podolski. podolski kanat oyuncusu değil. bu bizim en büyük yanlışımız sanırım. podolski ikinci yani yardımcı forvet. burak'ın yanında iyi iş yapar bence. bu şekilde daha çok şut pozisyonuna da girmiş olur ve ayrıca koşularıyla burak'a alan açar onu pozisyona sokar. yedekten bahsetmek istemiyorum. ha sinan var ama onu oynatmak günah galiba.

    yasin ise jokerimiz oluyor. maçın gidişatına göre kanatlı sisteme geçip yasin-podolski kanatları oluşturulabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın