resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 343
    muhteşem bir sadelikte, çok akıllı ve verimli oynayan oyuncumuz. ama bu kulübün ve ülkenin iç dinamiklerini bilen biri için pek de umutlu olmaya gerek yoktur.

    olacakları anlatayım;

    hamza hamzaoğlu selçuk'u kesip (ki bu sene gayet iyi oynuyor bence) rodriguez'i oynatmayacaktır. meloyu cezalandırma amaçlı yedek bırakmaya devam edilen maçlarda selçuk gibi yumuşak bi adamın yanında oynatılan rodriguez defans yapamıyor, orta sahayı boşaltıyor diyerek kenara çekilecektir. hatta savunma amaçlı burak yılmaz'ı oyundan çıkaran bir teknik direktörün dünkü maçtan sonra selçukla rodriguez'i bir daha birlikte oynatacağını hiç düşünmüyorum, belki kupada.

    olması gereken şudur: bu takımın optimum defansif-ofansif performansı için en ideal formasyonun 4-3-3 olduğunu görmek. bu durumun hamzaoğlu tarafından görüldüğünü farzedelim. ileri sarıyoruz: selçuk efendi 3'lüde oynamayı sevmez, italyanların taktiğine döndük diye sızlanırlar, spor basını "bu rodriguez sağdan alıp sola veriyor öyle pas isabet yüzdesini ben de yaparım yeaa" diye atıp tutmaya başlar, rodriguez kulübeye geri döner.

    habire dortmund olmak istenen, klopp'a özenilen ama selçuk gibi topu alınca 5 saniye bekleyip uzun pasla forveti defans arkasına kaçırmaktan başka bi opsiyon aklına gelmeyenlerin ülkesinde, rodriguez'inki gibi basit, sade, faydalı oynanan, takım oynunu hızlandıran, akıcılaştıran, topsuz oyunda müthiş yer tutulan, rakibe boş alan vermeyen, tackling yapmadan defans yapılan bir oyun anlayışının kıymet görmesini pek beklemiyorum.

    sneijder'in bile çalımlar atıp rakibi ipe dizmediği için hakkının hiç tam olarak verilmeyeceği bir yer burası.
App Store'dan indirin Google Play'den alın