• 40
    --- ekşi' den çalinti ---
    yüzüncü yılında, melih gökçek'in yavrusunun oyuncağı olmuş takım. gökçek'in ankara'da yıllardır isteyip de düşüremediği kalelerden biri daha düşmüş oldu böylece. gökçek'in bu başarısında, kukla olur diye getirdiği cengiz topel yıldırım'ın dişli çıkması üzerine paniğe kapılan cemal aydın'ın "tamamı gideceğine yarısı benim olsun" diye kulübü gökçek'le paylaşmaya karar vermesinin de etkisi var. yönetime gökçek ekibinden girenlerin hepsi birbirinden enteresan. tribündergi'den bir ankaragüçlü araştırmış:

    "nuri elibol:
    emekli binbaşı. ihlas medya grubu'nun ankara temsilcisi. medya camiasında en zengin gazeteci olarak anılmakta. secim döneminde bilboard krizinde adı sıkca anılmıstı.

    tekin ipek
    koza-ipek holding yönetim kurulu başkan yardımcısı. agabeyi hamdi akın ipek ve kız kardesi ile 3 kardes ortaklar. tuncay özkan, sahibi olduğu kanaltürk'ü fethullahçı akın ipek'e sattı. borsa'ya gönderilen açıklamaya göre koza davetiye ve bugün gazetesinin sahibi hamdi akın ipek, kanaltürk'ün tamamına yakınına sahip oldu. hamdi akın ipek, fethullah gülen'i gençlik yıllarından beri tanıyor. fethullahçı çevrelerde "gülen'in 2 numaralı adamı" olarak tanınıyor.

    mehmet nükte
    aktif inşaat'ın sahibi mehmet nükte, aktif metropolitan oteli'nin de sahibi... aynı zamanda antalya`da halk ekmek fabrikasını çalıştırmakta.
    aktif şirketler grubu' nun iki ortağı var : mehmet camızcı ile damadı mehmet nükte. şirketin çıkış yeri konya. orada otomotiv sektöründe faaliyet gösteren aile 1985' te ankara' ya gelmiş. önce mercedes bayiliği yapmışlar, sonra inşaat şirketi kurmuş, özellikle ankara belediyesinden işler almışlar.
    derken ankara, istanbul, bursa ve eskişehir' de halk ekmek fabrikası taşımacılığını üstlenerek büyümüşler hem nükte hem de kayınpederi camızcı, hacı. nükte, akp' ye gönül verdiğini, tayyip erdoğan ve melih gökçek' i de çok sevdiğini söylüyor. ama partiye üye olmamış. hatta "çok ısrar etmeleri" müsiad' a üye olmasını bile sağlayamamış. melih gökçek ile ortak olduğu iddialarını da şiddetle reddediyor.

    faruk kalyoncu
    kalyon grubunun sahibi.. babası ölünce yerine gecti.. babasının zamanında kurudugu saglam iliskiler var. akp ve tayyip erdogan'a yakınlıgı ile biliniyor. milli görüsün dagılımı esnasında baba kalyoncu yenilikci tarafa yerini almıs. kiptas ve metrobüs projelerini gerceklestiren grup..

    nadir koç
    işadamı.2004 -2009 yılları arasında altındağ ve büyükşehir belediye meclis üyeliği görevini yürütmektedir. aynı zamanda büyükşehir belediye meclis üyeliği ve imar komisyon başkan vekilliği görevini ifa etmiştir. adalet ve kalkınma partisi ankara il yönetim kurulu üyeliği ve birim başkan yardımcılığı görevinde de bulunmuştur. ayrıca adalet ve kalkınma partisi siyaset akademisini başarıyla bitirmiştir. 1995'ten sonra ato meclis üyeliği yapmakta olup, aynı zamanda ato inşaat komisyon üyeliği ve ankara ticaret odası meclis üyesi olarak görev yap­maktadır. gıda ve akaryakıt sektörlerinde olup, ayrıca altındağ'ın çeşitli bölgelerinde düğün salonları işletmeciliği yapmaktadır. şu an ankara büyükşehir belediyesi imar ve bayındırlık komisyon başkanlığını yürütmektedir.

    mustafa akan
    ankara belediyesinin asfalt işlerini alan söğüt inşaat' ın sahibi.
    mustafa akan’ın ismi geçmişte gazetelere de belediyenin şirketlerinden belko' nun eski kaçak kömür müdürü olduğu biçiminde yansımıştı. etimesgut istasyon topçu mahallesi 14. cadde girişinde inşaatı devam eden benzinliğin büyükşehir belediyesi' nin asfalt işlerini yapan söğüt inşaat’ın sahibi mustafa akan' a ait olduğu ortaya çıktı. okul inşaatının karşısında yer alan istasyon için büyükşehir belediyesi' nin, çevre ve orman bakanlığı' nın uyarısına rağmen ısrarla izin verdiği belirlenmişti.

    mehmet ercan
    zabıta dairesi başkanı. 1955 ankara haymana doğumlu. gülveren lisesi mezunu

    avni kavlak
    ankara büyükşehir belediyesi basın koordinatörü"

    (ottoman vampire, 30.08.2009 15:48)
    #16779766

    bir de ; 100 nci yıllarındaki başkanlarını gördükten sonra ankaragücüme gidiyor böyle yaşamak.
    --- ekşi' den çalinti ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın