resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:DHSC Utrecht
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 9541
    mental yıpranmışlığı sahadaki oyununu etkileyen futbolcu. bariz bir şeylere sinirli. sahada hareketleriyle isyan ediyor adam. bunda da takım üzerinde hakim olan oldukça kötü yönetimin payı en büyük etken şüphesiz.

    24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor'nda iyi oynamamıştır evet. ama ben dünya yıldızı olsam, benim yanıma gidip ısrarla umut bulut'u koysanız ben de biyerden sonra isyan eder çıldırırım amk.

    adam dünya yıldızı beyler, parasını alıp yatmayı seçen bir yıldız da değil. geldiğinden beri sayısız maç kazandırdı. şampiyonluğun en büyük aktörlerinden oldu. didindi durdu. etrafındaki kazmalarla futbol oynamaya çalıştı 2 yıldır.
    senin camian buna reaksiyon olarak ne yaptı? adamın dünyada ün salmasına neden olan asist özelliği köreldi lan daha ne diye isyan etmesin?

    takımda anlaşabildiği bir yasin öztekin var, ki takımın vaziyetini sen düşün, sen onun yerine kanatta umut bulut kazmasını oynatıyorsun.* takımda kaçıncı yılı ısrarla önüne sağlam, dilinden oynayan bir forvet almıyorsun.

    sen sneijder olsan, ısrarla devam eden bunca rezilliğe mentalini ayakta tutabilir misin?

    ayrıca maçın son anlarında, yasin öztekin'in girmesiyle oyun hareketlenince kendisi de fena bir oyun oynamamıştır. kaç tane gollük şut çekti adam. illa 'iyi performans' göstergesi için gol mü olması lazım o şutların?
App Store'dan indirin Google Play'den alın