• 161
    canım hocam, güzel insan hamza hoca;
    sabahtan beri aklım fikrim 24 ağustos 2015 galatasaray osmanlıspor maçında.öyle çok fazla ekstrem zevkleri olan bir insan değilim.galatasaray maçını şöyle ayaklarımı uzatıp huzuriçinde izlemek benim için yegane zevklerimden biri.
    10 yıldır evliyim.bunu neden yazdığımı şimdi daha iyi anlayacaksın hocam.sen de biliyorsun ki hocam bunca zaman içerisinde evde ayaklarını uzatıp maç seyretmek bazen zor oluyor.ne bileyim eşinin bir tanıdığının düğünü olur bilmem kimin doğumgünü olur kayınvalide gelir o olur bu olur bazen maç kaçırırsın.tüm hafta beklersin maçı son dakikada bir şey çıkar üzülürsün.bazen evde olsan bile maçı izleyemezsin çocuk hasta olur bir terslik olur neyse işte.
    hocam şimdi şu an benim için bir maçı izlemek için tüm uygun şartlar oluştu.şöyleki, eşim işi gereği bir kongreye katıldı ve birkaç gün evde yok. oğlum babaannesinde kalmak istedi bu gece onu bıraktım.uzun süreli evli arkadaşlar benim şu an nasıl bir lüks yaşadığımı daha iyi bilirler anlarlar.sabahtan bu ayrıcalıkları da düşünerek akşamı maç saatini beklemeye başladım.market alışverişini maça uygun olarak yaptım. biralarım çerezlerim hazır. koltuğumu tam olarak tv nin karşısına tam istediğim gibi çektim.yemeği kendime göre yaptım yedim. her yönden her anlamda maça hazırım. kuruldum tv nin karşısına ve bastım kumandadan 77 ye.
    veeeee kadroyu gördüm. fark etmişsinizdir ki öyle küfürü seven kendini ifade ederken arada sırada küfürü meyleden biri değilim. e ama hocam bu nedir damına koyim ya.
    bu umut nedir hocam ya. nedir hocam. biram elimde kaldı. boş boş bakmaya başladım. sikicem ama bu şansımı dedim hayata küstüm. hiç kusura bakma hocam hiç anlamıyorsun bizleri. özellikle yapıyorsun gibi hissetmeye başladım. bir süre sonra izlemeyi bırakacağımızı ve dolayısıyla rahat rahat arkadaşlarını oynatabileceğini düşünüyorsan yanılıyorsun hocam. hayatım boyunca hiç bir galatasaraylı futbolcunun kötü oynamasını istemedim ama bugün sırf senin bu anlamsız kadro tercihlerin yüzünden umut'un rezil oynamasını rezil olmasını tek bir olumlu hareketinin olmamasını istiyorum kendimden utanarak. net olarak bıktırdın hocam.
    sikicem birasını da maçına da ya.
App Store'dan indirin Google Play'den alın