resim
Emre Utkucan
Görev:Futbol Ve Scout Direktörü
Takım:Galatasaray
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 222
    https://pbs.twimg.com/media/CM8AwYDWgAA7I4D.jpg

    kafadaki kulaklığa ne buyur? her ülkede temsilcisi olan scout organizasyonunu florya'daki tahtından yönetiyor. :(

    düzeltme: iyi kızmış millet. kendisinin engelli oluşu ile ilgili herhangi bir malumatım yoktur. yazıda yaptığım kulaklık göndermesi, kötü yönetilen bir scout organizasyonunun, kaç senedir ilk defa taraftarın eleştirmeden beğendiği bir futbolcuyu takıma şaşırtıcı şekilde kazandırmasına yöneliktir. yani sözde telefonu elde kullanamayacak kadar meşguller ve o kadar çok çalışıyorlar ki, o yüzden telefon kulaklığı kullanıyorlar anlamındadır.

    her ülkede temsilcisi olan scout organizasyonu derken kastedilen, oyuncu taraması yapılan ülke sayısının yeterli olmadığını düşünmemdir.

    yine yazıda bahsettiğim taht hadisesi de; kulübün scout organının iyi çalışmadığı ve buna rağmen hala aynı görevde tutulmaya devam edildikleri, dolayısıyla hiçbir şey yapmadan iyi yere kapak atmış oldukları anlamında basit bir göndermedir. kısacası her kim olursa olsun, bir insanın engellerini mevzubahis ederek onları eleştirme alçaklığını asla yapmam. kaldı ki; yukarıda da belirttiğim gibi, kendisinin engelli oluşu ile ilgili bir bilgim de bulunmamaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın