• 19
    sosyal medyada, kulüp içinden ve muhabirlerden gelen bilgiler doğrultusunda takım için ilk hedeflerin stoper ve yedek kaleci olduğu söyleniyor.

    öncelikle neden böyle diyemiyorum çünkü mevzu bahis bölgelere takviye şart. aslında bu durum beni şaşırtmıyor değil açıkçası sonuçta taraftar mevkiden geçti artık transfer istiyor. çünkü yapılan veya yapılacak transferler taraftarın gözünde yönetimin şampiyonluğa olan isteğini gösteriyor.

    forvet hattına gelecek olursak hamza hoca lig için burak ve umut'u yeterli görüyordur ne de olsa tek forvet oynayan takımız diye. takımın gol yükünü burağın yanında kanat oyuncularımız ve sneijder de çekiyor ve hoca bunu bildiği için yedekte umutla sinanla bir şekilde götürmeye çalışacak. dolayısıyla defansa ve kaleye yapılacak takviyeleri daha mühim ve acele olarak değerlendiriyor olabilir ki bence haklıdır ben bunda bir sakınca görmüyorum. forvet forvet diye öleceğimize defansa kaleye adam alalım da geçtiğimiz sezon gibi yüreğimiz ağzımızda son düdüğü beklemek zorunda kalmayalım.

    tanım: yönetim bizi şaşırtmazsa burak - umut - sinan üçlüsünden oluşacak olan hattır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın