• 150
    hocam sosyal medyada çok büyük saldırı var sana. popüler kültürün de etkisiyle linç etmeye çalışıyorlar seni. geçen sezon özgüveni kaybolmuş, dalga geçilen takımı alıp şampiyon yaptın, üç kupa kazandırdın ama, bu sene sıfırdan şampiyonlar ligine giriyorsun. fenerbahçe ve beşiktaş geçen seneden daha güçlü. bizim yaptığımız tek ciddi transfer ise podolski. o da geçen sene galatasaray'ın aksamayan bi bölgesine yapılan transfer. galatasaray eksik, galatasaray'ın aksak yerleri var. madde madde gidelim:

    1- bu takımın orta sahası yumuşak ve defansif olarak zayıf. melo yetmez! oraya agresif ve tempolu bi adam lazım. jem karacan olmaz, galatasaray seviyesinde bi oyuncu değil.

    2- bu takıma mutlaka hava toplarında etkili ve kaliteli bi stoper şart.

    3- bu takımın halâ güven veren bi sağ beki yok. sabri en fazla yedek olur. rafael'i kaçırdın, yanlış yaptın hocam.

    4- burak kalacaksa arkasında oyuna girdiğinde taraftarı umutlandıracak bi oyuncu lazım, bu umut bulut değil.

    bazı hamlelerde çok geç kalındı maalesef. yapılması gereken hamleler şöyleydi:

    1- sabri takımda tutulacaksa yedek olarak düşünülecekti. tarık uygun fiyat veren yoksa kiralanacaktı. oraya net bi sağ bek alınacaktı.

    2- semih sık sakatlanan bi oyuncu, hakan balta idare eder, koray ise çok ham. koray'ı oynayacağı bi takıma kiralık verip net bi stoper alınacaktı.

    3- jem karacan, bilal kısa gibi oyuncular yanlış hamleler. senin elinde zaten bilal'in yaptığı işi yapan emre çolak ve selçuk var. jem ise galatasaray kalitesinde değil. senin zayıf karnın net bi savaşçı orta saha. oraya alternatif değil direkt on bir oyuncusu alacaktın.

    hocam, senin bu takımda uzun yıllar kalmanı ve başarılı olmanı istiyorum. ancak takımın eksiklerini gör. çünkü galatasaray baskının çok yoğun olduğu bi kulüp. üç kupa kazandırdın ama, en ufak sendelemende çoğu popüler kültür çocuğu olan internet taraftarı seni asmak için kampanya yapacak ki, yaptılar bile. yönetimle mi görüşüyorsun, ne yapıyorsan yap, bu takıma 2-3 sağlam takviye yaptır. kararlılık iyidir ama, sabit fikir zarar verir gelişimi engeller. olaylara fazla duygusal bakma hocam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın