• 1087
    geçen sezona da mersin deplasmanı ile başlamış olan takım, 1-0 kazandıkları maçta golü yine cenk tosun atmıştı.

    mersin'in transfer yasağı olduğu için geçen seneki kadrosuyla oynuyor. şimdi baktım, geçen sezonun açılış maçında bugünküne çok benzer bir kadro ile çıkmışlar. mersin, rıza çalımbay'ı gönderdip mesut bakkal'ı getirdiği için oynadıkları futbol bir tık geriye düşmüş. beşiktaş ise şenol güneş ile birlikte seviye atlamış gözüktü. aradan tam 1 yıl geçtikten sonra, bir takım zayıflamış, bir takım güçlenmiş, zayıf takım bir de 10 kişi kalmış ise skor da 1 yıl aradan sonra 1-0'dan 5-2'ye çıkabilir.

    yani bugünkü skordan sonra ne beşiktaş göklere çıkarılmalı ne de mersin toprağa gömülmeli. mersin takımı küme düşme adayı falan değil. ligi 9-13 arası bir sırada bitirirler. sinan ve servet takımdan ayrılmış ama hücum hatları hala güçlü.

    beşiktaş gayet iyi oynadı bugün. şenol güneş'in yine kısa sürede bazı şeyleri başardığı çok açık. herhangi bir futbolcudan maximum verim alma konusunda ne kadar usta bir teknik adam olduğunu ilk resmi maçında bir kez daha gösterdi. ama henüz ilk hafta. birisi çıkmış 100 gol atar diyor. diğeri şampiyon ilan ediyor. daha durun bir kaç hafta oturup şu ligi izleyelim bakalım.

    özet: tavşan taşa sürtmüş, "dağı düzdüm" demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın