resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 1948
    geçen senenin başında olduğu gibi yeniden takımı ayakta tutmaya çalışıyor. ne yazık ki form düşüklüğü yaşarsa -geçen sene afrika kupasından döndüğünde olduğu gibi- kısa sürede yedeğe çekilir. semih-hakan ikilisiyle* zaten elini kolunu sallayarak gelen rakibe karşı tıpkı geçen seneki şampiyonluk maçlarında olduğu gibi pozisyonlar veririz. kağıt üstünde ortalama bir sağ bek ve daniel agger gibi lider, kule, sol stoper olsa savunmada defansın yetersizliğinden kaynaklanan hataları en aza indirgemiş oluruz. takım savunması forvetten başladığı için her maç savunmanın son anda müdahalelerini izleriz tabi o ayrı konu.

    kendisi daha önce ofansif orta saha'da ön libero'da oynadığı için zaten bileklerine çok hakim. dün iki pozisyonda rakibi pazara yolladı. ne yalan söyleyeyim, ikisinde de 'aha kaptırdı topu yine' dedim*. savunmada birebir kaldığında, savunmadaki boşlukları doldurduğunda çok iyi yer kapattı. ne kadar batuhan hava toplarında rahatlıkla top indirdiyse de batuhan ayısına karşı yine iyiydi. melo-sneijder ikiilisinin arkasında ön libero oynayabilir ama bu bazı lig maçları dışında olmaz bence.

    ve burası çok önemli, muslera ilk golü yedikten sonra direkt yanına gidip muslera'yı teselli etti. muslera'nın yanına giden başka birini görmedim sadece biri muslera'ya teselli olarak işaret etti galiba. belki kamera çekiminden dolayıdır ama yine de burası önemli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın