resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9853
    sözleşme detaylarından sonra "bu ne biçim sözleşme yeeaa?" diye galeyana gelen taraftar bir sakin olsun.

    2013 yazında 3 yıllık yapılan sözleşmede yıllık garanti ücret 3.1 milyon euro ve maç başı ücret 25.000 euro
    uzatılan yeni sözleşmesinde ise yıllık garanti ücret 2.6 milyon euro ve maç başı ücret 20.000 euro

    ee daha "maaş bandı aşağı çekilmedi, primlerle birlikte 3.8 milyon euro para vereceğiz bla bla bla" diye saçmalamanın mantığı nedir amk? hem garanti ücrette hem de maç başı ücretinde indirim yapılmasını kabul ederek takımda kalmış. 30 ve 35 maç oynaması durumunda alacağı primleri de bir zahmet ver. bu adamın 30-35 maç oynamış olması demek senin orta sahanın sezon genelinde eksiksiz oynamış olması anlamına geliyor. karttan sakınacak, kendisine iyi bakacak, bu da direkt olarak bizim işimize gelen bir durum.

    ki televizyonlarda "melo galatasaray'ı parmağında oynatıyor, galatasaray böyle rezil edilecek bir kulüp değil" vsvs şeklinde konuşan oktay derelioğlu, hıncal uluç ve bunların gazına gelen taraftara inat takımda kalması mükemmel haberdir. çünkü kısa vadede melosuz galatasaray'a hazır değiliz. melo gitse yerine transfer yapılması şüpheli, transfer yapılsa inamoto tarzı panik hali ile alınan bir isim olmayacağını kimse iddia edemez veya hiç transfer yapılmayıp jem karacan-hamit-rodriguez gibi vasıfsız adamlar ile doldurulmaya çalışılacak yeri.

    tüm bunları düşünmeden bok atmamak lazım. sözün özü melo has galatasaraylı'dır, takımda kalması poldi ile en büyük transferimizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın