• 111
    öncelikle "ya paylaştığı entryde ne var :( " diyen arkadaşların genişlikleri gözlerimi yaşarrtı onu belirteyim. gerçekten çok modern insanlar varmış sözlükte vallahi helal olsun. orada yazılan lafları yüzlerine yeseler, "ne var bunda" diyebilecekler demek ki. e burada yazdıklarından onu anladım ben.

    sonrasında ise, hamza'cıymış , ahmet'ciymiş , mehmet'ciymiş beni bağlamaz. bakın ister hamzaoğlu fanı olsun, isterse azılı eleştiricisi olsun. burada bir galatasaraylı , diğer bir galatasaraylı için baştan sona hakaret dolu bir şeyi paylaşıp, daha sonra da yukarıdaki görüşlere katılıyorum derse, o adamın hak ettiği cezayı alması için tepkimi koyarım.

    bakın, hamza hamzaoğlu'nu eleştirebilirsiniz, savunabilirsiniz, nefret edebilirsiniz, fanboyu olabilirsiniz. buna kimse karışamaz. ama amacınız isimler değil galatasaray ise, sizle farklı görüşte olsa dahi, sizle aynı renklere gönül veren bir insana, hem de tek ortak noktası ve adı galatasaray olan bir yerde küfür edemezsiniz. bu kadar basit. bunda anlaşılmayan ne var? hepimizin savunduğu, hepimizin eleştirdiği şeyler var hem takımda, hem hayatta. ama uyulması gereken kurallar ve çizilmesi gereken sınırlar var hayatta. bizi insan yapan budur. tepkimizi koyarken dozajımızı bilmekte bizi insan yapan özelliklerden biridir.

    son zamanlarda çok tatsız mesajlar okuyorum. ben bu sözlükte herkesin tek derdinin galatasaray olduğuna inanarak yazıyorum. kimsenin başka bir planı, hedefi, düşüncesi olduğuna inanmıyorum, inanmak istemiyorum. bu yüzden mturhan özelinde değil, sözlük genelinde söylemek gerekirse, ne kimsenin hamzaoğlu ile bir husumeti olduğu için eleştirdiğine, ne de kimsenin hamzaoğlundan bir çıkarı olduğu için desteklediğine inanmam. inanamam. zaten sadece bunu anlasak bu sözlükte daha kavga dövüş olmaz. bu sözlükte yazan herkesin tek derdi galatasaray. takım nasıl daha iyiye gider, nasıl daha iyi oynar, asıl daha başarılı olur, tek derdimiz bu değil mi? yahu zaten bundan başka derdi olan gölge yapmasın bassın gitsin buradan.

    daha ne diyebilirim bilmiyorum. eyyorlamam bu kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın