• 110
    gecen gun hamza hoca hakkinda bir entry yazmisti ondan sonra neler oldu hic bilmiyorum. eminim pek cok ulu sozluk yazari kendisine saldirmistir. az once de eksi'den paylastigi yaziyi okudum. oradaki yazar kendisi mi bilmiyorum ama grnel olarak o yaziya imzami atarim. su cumle isin ozeti bence: "fenerbahçe'yi tutar gibi tutuyorsunuz galatasaray'ı." ancak bu kadar guzel ozetlenebilir.

    bence de yeni nesil taraftar tipi asiri simarik. 8. oldugumuz sezonu su zamana tercih ederim. takim boktandi ama cogu gereksiz taraftar taraftarligini askiya almisti falan filan. simdi begenmedikleri, arkasindan salladiklari fatih terim sayesinde hepsi pek bir galatasarayli oldu. ahahahaha. ne nankor adamsiniz. utanmadan fatih terim'e nankor dersiniz siz simdi. unay aysal da buyuk baskandir kesin.

    simdi bu yazarin arkasindan sallayanlar malum entry'de bahsedilen hakaretleri hakeden taraftar tipidir. fatih terim'den bahsederken malum sahis diyeni okudum bu sozlukte. nick'ini sorsan hatirlamam. malum sahis nedir ya. guya kucumsuyor. hamza hocaya hamza diyor dengeoglu diyor. eksi'de bir baslik vardi yanilmiyorsam "hic pazar gunu legende yikanmamiscasina mocha icmek" diye bir sey. bu simarik tiplerin takindiklari tavir da bu. basari bile adamlari tatmin etmiyor. tutturmuslar bir yeniceri lafi. elestiri icin anahtar kelimeleri de sinirli. bunlar yuzunden kendi futbolcumuz baski altinda hissediyor, hoca oyuncu degistirirken baski goruyor. afedersiniz sokayim oyle taraftara. basligini daha fazla kirlemeden entry'i sonlandiriyorum.

    insallah sadecr ceza almistir. onu da niye aldi bilemiyorum. entry paylastigi iconse o da sacma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın