• 11
    en son entry iki yıl önce girilmiş ben de böyle bir oyun olduğunu hatırlatayım dedim. neticede buranın çoğunluğu futbol oyunlarından hoşlanıyor. bilmeyenler için açıklayalım:
    oyunun başında elinize belirli bir miktar para ve hazır kadro veriliyor ve bir lige konuluyorsunuz. daha sonra kendiniz istediğiniz futbolcuları kovup veya satıp yerlerine elinizdeki bütçeye göre futbolcu alabilirsiniz.

    iç sahalarda yaptığınız maçlardan elinize para geçiyor, sponsorunuz da var, yani para kaynağınız var. isterseniz bir süre elinizdeki kadroyla idare edip oyunu çözdükten sonra biriktirdiğiniz parayla oyuncu alabilirsiniz. oyunda neredeyse her ayrıntı düşünülmüş. altyapı okulu kurup kendi oyuncularınızı da yetiştirebiliyorsunuz.

    üstelik oyun için sürekli çevrimiçi olmanıza gerek yok. pazar günleri maçlar oynanıyor, perşembe günleri antrenman raporları açıklanıyor, bir de çarşamba günleri kupa-hazırlık maçları yapılıyor. bunların hepsi için haftada bir gün 15-20 dakika çevrimiçi olsanız bile yeterli olur.

    kısacası gelişim sürecinizden zevk almamanızın mümkün olmadığı güzel bir oyun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın