• 2
    izlemesi oynamasından daha eğlenceli oyun/e-spor gibi bir şey. kendimi biraz geliştirdim ama yok yani maçları izledikten sonra benim oynadığım cidden saçmalık gibi bir şey kalıyor. ayrıca başlığın silinmesi cidden saçma. beşiktaş'ın yanında biz de bir takım kursak(ki yakın gelecekte çok uzak bir ihtimal de değil) yine kaldırılacak mı? spordur değildir tartışırsın orası ayrı. bana kalırsa boks denen şey de spor değil ama burda kişisel görüşler değil, genel olarak nasıl adlandırıldığı önemlidir.

    ayrıca benim aklım hayalim almasa bile, 4-5 yıl içinde çoğu insana ve kaan kural'a göre bu oyunun şampiyolar ligi seviyesine çıkacağı öngörülüyor. hoş şimdiki dağıtılan ödüller bile inanılmaz yüksek aslında. ama oyunun o seviyede bir popülerliğe ulaşabileceğini hiç düşünemiyorum.

    edit: levendinho bahsetmiş, ben de ekliyim. 7-13 yaş arasında çok popüler olan bu oyun resmen binlerce çocuğa "beşiktaş, beşiktaş" diye bağırttırıyor. alttan gelecek bir nesili gerçekten beşiktaşlı yapabilecek bir oyun. yalan yok 3-4 ay önce bölgesel şampiyon mu ne oldular. işin içinde olanlar anlamıştır hangi turnuvadan bahsettiğimi. o maçı izlerken ben bile gönülden beşiktaş'ı desteklemiştim. diyeceğim şu ki keşke galatasaray da girse bu işe. her yönden harika bir hamle olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın