• 12
    hakan'la sabri'yi ikili olarak yazmak yanlıştır diyenlere katılmıyorum. biz adamlığı tartışmıyoruz, tartışsak hakan açık ara ama galatasaray'a katkıları bakımından öyle değil. evet tecrübeli, evet sol ayağı raket gibi, evet iyi yer tutar ama çok ağır futbolcu arkadaş. ağır kalması nedeniyle yediğimiz gollerin, hatta kendi kalemize attığı gollerin sayısı az değildir. hakan adam eksiltemez, birebirde kolayca ekarte olur, defansın arkasına atılan toplarda çok ağır kalır vs.

    hele hakan balta'yı sol bek'e koyanlara şaşıyorum. en son 2014/15 sezonunda tt arenadaki trabzonspor maçında sol bek oynamıştı. trabzon'un sağ bek'i rezil etmişti hakan'ı. o gün bu gündür sol bek oynamıyor çok şükür. arkadaşlar günümüzde beklerin hızlı olması gerekiyor. çünkü kanat oyuncuları çok hızlı. bek de ağır adam yakalayınca sevinçten çıldırıyorlar.

    hakan balta sadece sol stoper için iyi bir yedektir. ancak cl'de ve derbilerde o da olmaz. cl'de adamlar hakan balta'yı yakalayınca yerden hızlı paslarla hemen cezalandırıyorlar bizi.

    çok ahlaklı ve karkterli olduğu için hepimiz saygı duyuyoruz ama hakan balta ile derbi maçları ve cl maçlarının götürülemeyeceni kabul edelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın