• 2
    başına gelen gerçekten anlaşılmaz bir durumdur.

    daha önce milica dabovic, şimdi de brittany jackson. ya kızlar sporcu? dikkatinizi çekerim
    s p o r c u ! yani fizik olarak afedersiniz ama on numara hatunlar. elbette modellik yapabilirler. kaldıki almadan önce verdikleri pozlardan başları yanıyor onların nedense?! hani türkiye'ye gelip ilk hafta alem benim, boxer senin, esquire bilmem kimin tarzında sağa sola da saldırmıyorlar! ne kadar cahilce ve düşünce fukaralığına varan bağnazca bir durum ya!

    cahillik çünkü sen bu kızları transfer etmeden evvel hiç googlelama yapmıyorsun demek ki! hepimiz biliyoruz bu google kelimesi net tabanlı araştırma karşılığı olarak ingilizce sözcüklerde bile yerini aldı.

    bağnazlık çünkü sen diyorsun ki kız poz vermesin, etmesin, tutmasın, ellemesin?! tövbeeee! ulan sana ne! sana ne! madem öylesin önceden araştırsana! tuvaletteyken mi geldi aklına bu durum? yok kent bölünmüşmüş bilmem neymiş.

    külliyen yalan. sanki bizim memlekette böyle hatun yok. gırla?! bir eli basketbol topu tutuyor bunların ki bu bile bu memlekette onları tutmak için süper bir neden bence. haksız mıyım?

    sonra bir de yüce atatürk'e atıfta bulunuyorlar hemen sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olması konusunda. mustafa kemal kadınların erkekler kadar söz sahibi olduğu, dişinin erkeğini gönlünce ve kendi istediği şekilde seçtiği, dişilerin bir birey olarak kendi ayaklarında hür iradeleri ışığında durabildiği bir türk toplumu düşlüyordu. biz her gün her hareketimizle o'nun kemiklerini sızlatıyoruz. yazık!
App Store'dan indirin Google Play'den alın