• 10
    lee morton adlı taraftarının, "yıllar boyunca kombinelerine, formalarına, t-shirtlerine, yemeklerine vs. bir servet harcadım. artık yeter." diyerek "alternatif forma" tasarladığı kulüp.

    kimi zaman yönetimin icraatlarından, kimi zaman direk olarak formanın tasarımından memnun olmayan benim gibi taraftarların "fantezisini" gerçekleştiren lee morton, "yönetime tek bir kuruş dahi yok" mottosuyla kendi tasarladığı alternatif formalarını web sitesi üstünden satmaya başlamış. büyükler için £34.74, küçükler için £22.74 'dan satan morton, her satılan formanın üzerinden £10 kadarını blackpool supporters trust'a* aktarıyor. 70 formayla başlayan satışlar, talebin bir anda artmasıyla 400'ü bulmuş.

    bazen keşke bizden de böyle bir organizasyon çıksa da, hem yönetime mesaj verilmiş hem de istediğimiz ürünü almış oluruz diyorum. elbette ki nike, adidas kalitesinde kumaşı olmaz ancak yıldızları doğru yerde olur. çeşit seçeneği ve güzel tasarımlar cabası.

    tabii logoyu bastığımız anda telif hakkından tepemize binecek olan yönetim, satılan formaların parasının nasıl değerlendirileceği, kulübe nasıl yararı olacağı ve tabiki güven konusu da sıkıntılı tarafları.

    haberin linki: http://www.blackpoolgazette.co.uk/...pool-shirt-1-7393693
    alternatif formanın linki: http://www.sixstarsuk.bigcartel.com/
    bst* linki: http://www.blackpoolsupporterstrust.org/
App Store'dan indirin Google Play'den alın