resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4432
    açıkçası kafamda kurduğum melo'suz kadroda kendisini 10-14 maç arası oynatmayı planlıyordum. muhtemelen hamza hoca da benzer şeyler planladığı için kesici orta sahamız pozisyonunda oynayacak hamit'in sakatlığı takım adına sıkıntı oldu.

    sakatlık menisküs yırtığı. twitter hesabından 1 ay denmiş ancak, her şey istendiği gibi olsa bile hamit'in ortalama sahalara dönüş süresi ocak-şubat gibi olacak. bu da muazzam başarılı bir rehabilitasyon süreci geçirmesi demek. yaşını da dikkate aldığımızda geçen sezon gösterdiği performansı gösterme ihtimali çok çok düşük.

    hamit, futbolunu beğenin ya da beğenmeyin zeki bir adam. futbol bilgisi ciddi anlamda üst düzey. kariyerini de tartışmak seni, beni bırak kimsenin haddine değil. bunlar bir kenara, almanya'da yaşayan türk topçular için hamit maradona'dan daha büyük futbolcu.
    şimdi ofsayta gidebilirim ancak mevcut şartlar altında hamit ile teknik kadro'da görev alması ve/veya almanya okulunun (bülent tulun kurdu sanırım) başına geçmesi için anlaşmak için tam yeri tam zamanı olduğunu düşünüyorum.

    gerçekten elimde yetki olsa 3 sene içerisinde galatasaray'ın teknik direktörü olabilecek vizyon ve kapasiteye sahip bir adam hamit. dolayısıyla futbolu bıraktıktan sonra kendisinden ve tecrübesinden faydalanmak gerektiğine inanıyorum. fantezi olabilir ancak bu sene alacağı 2.750.000 euro'nun üzerine 250 daha ekleyip 5-6 senelik teknik kadro görevi vermek üzere kendisi ile konuşulabilir. böylece kendisi de prime döneminde futbolu bırakan hamit altıntop olarak hafızalardan silinmez. biz de fffp uyarınca yıllık 2.150.000 euro gibi fazla bir rakamdan kurtulmuş oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın