resim
Xabier Alonso Olano
Görev:Teknik Direktör
Takım:Leverkusen
Yaş:42
Uyruk:İspanya
  • 166
    gelmesine gelir de biz alamayız, daha doğrusu yönetim almaz. bunun en önemli sebebi yüksek maliyet. mali kriterlere uyup uefa'dan ceza yememek için ne kadar kıvrandığımızı hepiniz biliyorsunuz.

    alınmayacak olmasının ikinci sebebi ise selçuk inan. melo giderse, selçuk inan'ın yanına daha savaşçı, ısıran, melo tipinde bir adam alınmak istenir diye düşünüyorum. bu adam da 33 yaşındaki xabi alonso değil ne yazık ki. xabi melo'ya göre daha yumuşak ama selçuk inan tipinde, daha iyi pas yapan, iyi oyun kuran bir adam. tabi selçuk inan nere, xabi alonso nere. ikisini karşılaştırmıyorum, oyun yapısı olarak örnek verdim sadece. melo giderse aynı tipte iki adamla, daha yumuşak bir orta sahayla oynamak istemeyiz bence.

    diyelim ki melo gitmedi, o zaman alınır mı? yine selçuk inan sebebiyle alınmaz. hamza hoca ilk 11'den kesebilir mi prensini hiç? takımdaki yeniçeri ocağını karşısına almayı göze alabilir mi? çıkar daha önce cüneyt tanman'ın yaptığı gibi xabi alonso'nun selçuk'tan daha iyi olduğunu düşünmüyorum, niye kendi evlatlarımızı ezelim, takımdaki dengeler falan filan der, yine alınmaz bu adam.

    sonuç olarak birincisi maliyet, ikincisi zihniyet olarak xabi'nin bize gelmesi çok çok zor. menajerler takımımıza önermiştir kendisini ama muhtemelen bizimkiler ilgilenmemiştir bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın