• 323
    4. yıldız isterse şortun arkasında * olsun gene gidip alacağım. seneye zaten yan yana olanı çıkar ben bu formayı saklamak için alacağım.

    o yıldız yukarıda kelebeklerin konduğu at organına benzese de 2014-2015 sezonu'nda g4l4t4s4r4y muhabbetlerinin kek kalıbı muhabbetlerinin üzerine rakiplerin gözüne sokar gibi oluşu sebebiyle gün geçtikçe güzel geliyor gözüme...

    benim tek kızdığım nokta yönetimin nike karşısındaki basiretsiz tutumu, aziz yıldırım olsa anlaşmayı feshetmeyi göze alırdı ama biz kabul ediyoruz, eziliyoruz, ses çıkarmıyoruz işte ben buna kızıyorum.

    vasıfsız adamların kulüp yönetmeyi otelcilikle aynı iş zannetmesine kızıyorum, 50-60 milyon eurosunu zapturapt altına aldıranın başkan olmasına kızıyorum... galatasaray'ın evladı kisvesiyle sağa sola çekilen peşkeşe kızıyorum ve boş boş konuşulmasına kızıyorum.

    almayanlar da bu sebeplerle daha çok soğuk bakıyor. yoksa "bu yıl transfer yapmayacağız, paramız yok" deseler ve hiç transfer yapmayıp, "paraya ihtiyacımız var galatasaray taraftarının anlayışını ve ilgisini bekliyoruz" deseler, bu taraftar 500.000 tane de alır 1 milyon da...
App Store'dan indirin Google Play'den alın