• 320
    bu formaları bana kimse savunmaya kalkmasın. çok kısa ve net bir şey söyleyeceğim. o 4. yıldız orada diye kimse forma almaz!

    her sene forma alıyosundur, alırsın. şeklini şemalini beğenirsin, alırsın. yönetime, sabrinin %50 zamlı kontratına destek olmak istersin, alırsın! ilk 4 yıldızlı forma dersin yine alırsın. ama o yıldız tepede diye alan bir allah'ın kulu varsa gelsin beni sevsin, o derece. ama o yıldız orada diye forma almayacak en az 50 bin insan vardır buna eminim. o insanlardan biri ben değilim. benim nedenim yalancıya, vizyonsuza, hatırcılara, galatasaray çocuğuna artık para vermek istememem. ama dediğim gibi zamanında bu vasıfsızlar yüzünden binlerce insanın hevesi kursağında kalmıştır.

    edit: sanırım milletin ya kafası basmıyor, ya da kafalarına güneş falan geçti. muhtemelen anlamayacaksınız ama yine son bir defa daha yazıyım. 4.yıldız tepede diye kimse forma almaz. kimse "oh be o yıldız yanına gelmedi, iyi ki üste koymuşlar, tam istediğim gibi olmuş" demez. zaten almak isteyen havada karada alacaktır. yazdım da bunu. ama bu yıldız bir pazarlama strateji falan değil. cidden anlamıyor musunuz bunu? göremiyor musunuz? şubat, mart gibi üretilen formaları iplemeyen bir yönetimin, üretildiğini gördükten sonra el mecbur yıldızı tepeye attığı, bu yüzden de satabileceği on binlerce formayı satamamasıdır.

    başta yazdım, ortada yazdım son bir defa daha yazıyorum. lütfen anlamak için okuyun. yıldız üstte diye kimse forma almaya gitmez!
App Store'dan indirin Google Play'den alın