resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 57
    --- alinti ---
    kazım'dan basın mensuplarına küfür!
    fenerbahçeli futbolcu, antrenman sırasında basın mensuplarına doğru yaklaşarak ağır şekilde küfür etti

    fenerbahçe, fc sion ile yapacağı maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
    fenerbahçe samandıra can bartu tesisleri'nde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen idman, 23 yaşına basan kazım'ın doğum günü kutlanması ile başladı. kazım'a her doğum günü kutlamasında olduğu gibi kupa hediye edildi.
    bu kutlamanın ardından teknik direktör christoph daum, futbolculara fc sion maçı ve antrenman ile ilgili bilgiler verdi.
    idman, yardımcı teknik direktör ayhan tumani yönetiminde ısınma ve koordinasyon çalışması ile başladı. antrenman daha sonra yarı sahada yapılan teknik ağırlıklı bir çalışma ile devam etti. sarı-lacivertli takım, dar alanda yaptığı taktik ağırlıklı çift kale maçın ardından bir süre daha sahada kalarak özel bir çalışma gerçekleştirdi.
    kaptan alex ve mehmet topuz, bireysel oyuncu antrenörü dolu arslan yönetiminde ayrı bir çalışma yaparken, deniz barış ve deivid de souza ise antrenmana katılmadı.
    fenerbahçe, idman sonrasında tesislerde kampa girdi.

    kazim'dan basin mensuplarina küfür
    bu arada kazım, antrenmanın başında gerçekleştirilen düz koşu esnasında gazetecilerin olduğu bölüme gelerek, basın mensuplarına ağır bir şekilde küfür etti. kazım'ın neden küfür ettiği anlaşılmazken, genç futbolcunun bu davranışı basın mensupları arasında şaşkınlık yarattı.
    --- alinti ---

    http://www.milliyet.com.tr/...9&b=Kazimdan basin mensuplarina kufur&kategoriid=14&ver=00
App Store'dan indirin Google Play'den alın