resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4407
    seni hamzayla kıyaslıyorlar hocam.

    http://i.dailymail.co.uk/...0578-963_468x319.jpg

    en kötü takımın 30-40 milyon euro transfer yaptığı; chelsea, manchester united, arsenal'ın 5-10 yıldır hunharca para harcadığı ligde senin ''0'' ( harfle sıfır) olan takıma harcadığın 100 milyon euro'ya rağmen başarılı olamadığını iddaa ediyorlar hocam.

    http://cdn7.wn.com/...7275d5f80-grande.jpg

    pellegrini de o paraya rağmen şampiyonlar ligin'de (sanki bölgesel amatör lig) başarılı olamadı, pellegrini de kötü hoca (yaşasın hamza hoca, ay lav yu fatih hoca, hüloo...)

    bu van gaal denen adam da futboldan anlamıyor o kadar para harcadı geçen sene şampiyon yapamadı, 4.oldu, onu da darağacında sallandırmalı. hamza hoca olsaydı evlatlarıyla premier lig'in de hakkından gelirdi.

    bakın çok enteresan bir başarısız da burada, https://fourmanwall.files.wordpress.com/.../0-laurent-blanc.jpg
    koskoca psg ile bir yarı final bile yapamadı, oysa sözlükteki bir çok yazar arkadaşımız fm'de psg ile maksimum 3 sezon sonra şampiyonlar ligini kazanıyor.

    (bkz: #1767992) ayrıca bu entryinin sahibi gibi düşünen arkadaşların adamı ilk maçtan protesto ettiğini, buna rağmen adamın beyefendiliğini koruduğunu da unutmamak lazım.

    taraftarın böyle davrandığı bir adama yeni çerilerin ne yapacağını düşünmekte lazım.

    tek bildiği çift forvete dönmek, orta sahayı kalabalık tutmak olan fatih terim'in kuyruğunu kıstırıp döndüğü avrupa'da yıllardır üst düzey antrenörlük yapan, fatih terimin kariyerinde cluj-braga-manchester grubu hariç çıkamadığı şampiyonlar ligi gruplarından (hatta en zor gruplardan birinden) çıkaran adamı sevmek yerli düşmanlığı oluyorsa evet yerli düşmanıyım.

    her şeyi geçtim şunu yapan adamı sevmeyende art niyet ararım. https://www.youtube.com/watch?v=eeiyyQEsSLs
App Store'dan indirin Google Play'den alın