• 1
    an itibariyle dünya sıralamasında 1237. sırada bulunan tenisçi. neden başlığını açtım? çünkü gelecekte dünya 1 numarası, hatta efsanelerden biri bile olabileceğini düşünüyorum. reserved tarzı bir başlık. juniorlarda bile 69. sırada şu anda. en iyi derecesi de 66.lık. juniorlarda 65-70 kötü bir sıralama çünkü profesyonel seviyedeki gibi 10larca yaş aralığında oyuncular yok. belli 2-3 yaş aralığında çok daha az oyuncu yer alıyor.

    14 yaşında olduğunu da belirteyim. kanadalı. korkunç bir tenisçi geliyor. şimdiden challengerda iş yapabilecek durumda. 3-4 ay önce ilk defa challenger elemelerini geçmişti. geçtğimiz haftada ise wild card ile katıldığı kanada challenger'ında profesyonel bir challengercı için bile iyi işler yaptı. yayınlanan tüm maçlarını oturdum izledim. bir kere de antrenmanını izlemeye fırsat buldum.

    https://www.youtube.com/watch?v=ELxoCRwHRYc
    https://www.youtube.com/watch?v=q_TVJS4vrw4

    acayip yetenekli ve şimdiden iyi fizikli 14 yaşındaki tenisçi. şimdiden 1.78 boy 66 kiloda ve atletik durumda. son 2 senede bile çok gelişti. çok acayip bir hale gelebilir. bence tenisin geleceği olabilir. birkaç sene sonra hakkında bolca makaleye falan ulaşabileceğinizi düşünüyorum... bakalım neler olacak.

    http://www.quebechebdo.com/..._2061892/article.jpg
    http://i.imgur.com/AMllh74.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın