resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:40
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9544
    rahatsiz oldugu bir durum var takimda ama cozebilmis degilim henuz. yakin arkadaslari ve kendisinin disinda bu bilgiye ulasmak da cok zor.

    daha tuzlu kontrat icin ayak yapiyor denilmis, daha once yazar arkadaslarin belirtti gibi flamengo kabul etseydi 1.6 milyon euro ya gidecekti. yanlis. biliyorsam duzeltin, melo bizde 3 milyona oynamiyor mu? demek ki neymis, derdi para degilmis. bu arada daha yuksek kontrat icin bile yapmis olsa yine sorun yok, zira bu takimda sabri ve umutun 1.8m euro, burak ve selcugun 3m euroya oynuyor. 4 milyon istese gikimi cikarmam. vermezsen ve elinden kacirirsan sucu sende ararim.

    tatilden gec dondu denilmis. isterse 10 gun daha tatil yapabilir benim icin sorun yok. biz fitik ameliyati olup, gazetelerin sevinc cigliklari esliginde sezonu kapattigi haberlerinin yapildigi adamdan bahsetmiyor muyuz? ama ne oldu? melo dondu ve catir catir oynadi. cok riskli oynadi ama buyuk oynadi. bazen kotu de oynadi ama buyuk oynadi. yatip uzanacagi yerde bu adam takima dondu ve belki kalan kariyerini riske etti. 10 gun daha tatil yapmayi haketmedi mi? dibine kadar haketti hem de.

    simdi burda cikip melo bu takima asik demem. oyle degil cunku. para ve huzur un optimum ortamini baska bir yerde bulsa oraya gider, arkasina bakmaz bile.

    bu adamin asik oldugu sey yaptigi is. o kadar saygi duyuyor ki yaptigi ise, hangi takimda olursa olsun ayni sekilde oynar. bazisinda nispeten daha iyi olsa da, her seyini verdigini sana hissettirir.

    simdi geri donmus, hosgelmis. ben melo yu biraz tanidiysam, bu sezon oynayacagi futbol onceki sezonlarin ustune cikacak.

    hele bir de ne oldugunu anlamadigim sorununu hallederse, bugun burda melo ya saydiranlari birkac sey karalamak zorunda birakacak.

    acaba abdurrahim in gidisine mi takildi bilemedim valla. ama bildigim tek sey eger melo takima donduyse, kafasini bosaltmis vr hazir demektir. 2 haftada kendine gelir, kondusyonunu kazanir.

    pitbull dedigimiz adam bu, siradan futbolcu degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın