• 169
    eğer ekonomik olarak sıkıntı yaşıyorsan zaten yabancı sınırı kalkmış. senin scout ekibin araştırma olayın yoksa zaten nasıl bir büyük kulüp olunuyor. galatasaray gibi bir takım transfer edecek oyuncu bulamıyor. menajerlerin önerdiği oyuncu haricinde eğer sen adam gibi 4 bölgeye 4 adam alamıyorsan kapatalım gitsin. bir diğer ihtimal altyapına yönelirsin ama bu olayda yok. sinan gümüş gibi bir futbolcun var ama adam her maçta kendini gösteriyor ama burak abisi olcan abisi küser diye kiralık gönderiliyor. bir diğer ihtimal 18 kişilik kadroya giremiyor.

    eğer ellerinde ki fazlalık oyuncusunu satıp borç yükünü hafifletemiyorsan elinde ki oyuncularını değerlendireceksin. bu takıma sağ bek, defans, yedek kaleci, forvet ve hatta orta saha bangır bangır bağırıyor. fakat bizim yöneticilerimiz daha acelemiz yok diye diye eldeki bütün oyuncular transfer oldu. takıma alışma süreci hazırlık kampı yememesini hiç saymıyorum. açıklama şu kendi takımında idman yapıyor.

    sonuçta ne olursa olsun sınıfta kalmış olan bir politakadır. lucescu geldi ismini bilmediğim oyuncularla avrupa başarılı oldu. perez, fleurquin, victoria ile adam harikalar yarattı. hatta bir bülent akın vardı sahi ne oldu o.
App Store'dan indirin Google Play'den alın