resim
Zlatan Ibrahimović
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:42
Boy:1.95
Uyruk:İsveç
  • 1447
    gelmesini istemediğim oyuncudur. bir kere galatasaray' ın şu an ibrahimovic gibi bir lükse ayıracak parası yok. tabii bunu söylüyorum ama biriniz çıkıp sabri' ye yapılan zam, jem karacan transferi, eray ve yekta' ya verilen maaşla parası çıkıyor dediğinde bir cevap veremem.

    ikincisi ben tek oyuncunun bir şey yapabileceğine inanmam. kaldı ki yanlışım yoksa kendisinin şampiyonlar ligi şampiyonluğu yok. yani o kadar büyük oyuncuysa, tek başına bir takımın kaderini çiziyorsa, oynadığı o büyük takımlardan birini şampiyonlar ligi şampiyonu yapsaydı. futbol takım oyunudur ve biz takım olarak bir şeyler başarabiliriz böyle lükslerden medet umarak değil. sneijder geldi tam bir takım oyuncusu oldu, muslera öyle, melo öyle. ibrahimoviç ise kariyeri boyunca böyle biri olamadı.

    ben katar' mışız gibi davranılamsını istemiyorum. senelik 7 milyon euro istiyorsa o paraya 22 23 yaşında eli ayağı düzgün bir forvet alalım daha iyi derim. he gelir de maksimum 4 milyon euroya oynarsa, paramız da varsa elbette gelsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın