resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9491
    "kimse galatasaray'dan büyük değildir" lafına binaen dönüşüne sevinmeme hakkı olanlar var. ancak transfer sistemimizin temelinde "selçuk üzülmesin, burak kırılmasın, sabri darılmasın" fikri yattığından, özetle şu anda türk topçular teknik ekip tarafından galatasaray'dan büyük olarak kabul edildiğinden türk/yabancı dengesindeki değişim sevindirici.

    bununla birlikte bazı gerçeklerden bahsetmek isterim.

    melo, hali haızrda sözleşmeli adam, gitmek istemiş ancak kulüp bulamamış. bu durumda ya eboue örneğinde gördüğün gibi milyonlarca lirayı çöpe atıp oturtacaksın ya da sözleşmesi bitene kadar oynatacaksın, iyi oynarsan sene sonu görüşürüz diyeceksin. melo'nun sene sonu iyi bir sözleşme için nasıl oynayabileceğini ilk senesinden hepimiz hatırlıyoruz sanırım.

    ayrıca arkadaşlar, hadi melo'yu almadın ve hadi sattın gitti. ya cüneyt var hamza var futbolun başında. sanıyor musunuz siz gidip yaya toure'yi falan alacaklar? hayır. bilal oynayacak orada, bilemedin jem oynayacak. melo'nun takım ile kelime etmeyeni, oynamak istemeyenini dahi bilal ve jem'in kümülatif oyununa tercih ederim.

    futbolcularda melo antipatisi olacakmış. hamza hoca burak ve selçuk üzerine yapmış kulübü, taraftarın daha çok sevdiği adamı sevmemeleri normal. onlar saçma sapan işlerle uğraşacağına önce melo kadar oynasınlar biz de daşşağınızı yiriz diyelim. o zaman zaten melo'ya gerek kalmaz siktir git bilader dersin ben gidiyorum dediğinde. çıksın burak iki kafa topu indirsin, ne bileyim adam geçsin bana güven versin ben de diyeyim ki ne yapacağız huntelaar'ı götümüze mü sokacağız? sabri'de azıcık hırs olaydı 30 yaşına kadar dünyanın sayılı hocaları ile çalıştıktan sonra bugün kaldığı için yönetime küfür edilmiyor; hatta sözleşme imzalayana kadar lan acaba gidecek mi korkusu olurdu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın