resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9488
    yönetimle melo arasında bir satranç oynanmıştır ve bunu şimdilik yönetim kazanmıştır.
    melo alacağı için fifa'ya gitse hem alacağını hem de geri kalan tüm ücretini alırdı. yani geri kalan parası yanmazdı. tıpkı beşiktaş'dan tüm parasını alan ferrari gibi. ama o bu adiliği yapmadı.

    yerli yabancı ayrımı yok, aldığı para, verdiği fayda ayrımı vardır. hangi futbolcu melo kadar faydalı ise biz onun arkasındayız. tıpkı sneijder, muslera gibi. ilk sezonundaki selçuk gibi.

    biz galatasaraylıyız ve tek ölçümüz galatasaray için verilen emek, galatasaray için yapılan mücadeledir.
    basına da aynı gözle bakarız. sahipleri ve sunucularıyla ağırlıklı yorumcuları fenerli olan sabah gurubundan, ntv spor'dan, lig tv'den (şu an satıldı) ve benzeri yayın organlarından adaletli ve objektif yayın bekliyoruz.

    siyasilere bile aynı gözle bakarız. bizi şucu bucu ilgilendirmez. spor dünyasına adalet getirsinler bize yeter. ali sami yen tt. arena'ya seyirci gelmesin diye metroyu bitirmeyen babam olsa benden oy beklemesin.

    fenerbahçeli formasıyla oy kullanmaya giderken ne amaçlamaktadır. biz ise avanak avni gibi yapılan her şeye sessiz mi kalacağız. hayır arkadaş aleyhimizde yayın yapan kim olursa olsun, tekrar ediyorum babam olsa tavır koyarım ve tüm taraftarlarımız tavır koymalı. çünkü bu durumda hakkımızın yenmesine mani olabilir, stadın yolunun bir an önce yapılmasını sağlayabiliriz.

    önce bilinçli taraftar olmak sonra da yönetimi teknik kadroyu ve futbolcuyu eleştirmek gerek. gerisi hikaye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın