resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9486
    bakın ben inter melo'yu istediği zaman melo'nun yaptığını etik buluyordum. evet ama sen bu kadar gemileri yaktıktan sonra bir zahmet gelmiyeceksin. gitsin kulüp arasın ben hiç bir şey demiyorum, haklıdır. hatta avrupada kalmaya çalışmasını çok takdirle karşıladım ama bir cevap vermiyorsan adam akıllı, kimse senin çocuğun değil.

    umarım gazetete galatasaray hakkında dediği idda edilen şeyler doğru değildir. ki hiç zannetmiyorum. melo salak bir adam değil. benim asıl korkum zaten yara alan melo galatasaray ilişkileri bu tür haberlerle iyice zedelenecek. bu ileriki konu. melo gitmiyorsa bağrımıza basmak zorundayız.

    ama ben hayallerden çıkmaya devam etmek istiyor. her sene melo bunu yaptı. bu yalan değil. 2. sene kiralandığında o kadar geç katıldıki ilk 10 hafta civarı (7-8) selçuk melonun eksiğini kapattı. hatta bir dönem yekta'ya yerini kaptırdı. "hücuma çıkamıyorsan çıkma" deniyordu. çünkü çıktımı geri gelmiyordu. hazır değildi. ki o sene daha sonra değişen takım yerleşimiyle beraber (burada meloda suç yok) zaten ortalama 9 km civarı sahada hareket ediyordu. sonraki sene aman efendim galatasaray yönetiminin çocuk gibi olması konusu oldu. bu senede bu. 10 gün geç katılıyor kampa. olacak işmi.

    şimdi galatasaray'ı yönetenlere bir sözüm var. oyuncular hakları gereği zart sizi fifa'ya iletiyor. sizin sözleşmeli oyuncunu gelmiyor, cevap vermiyor ve 10 gün geç gel bari diyorsunuz. olacak iş mi bu? melo'yu nasıl kampa getiremiyorsunuz. gelmiyorsa hakkınızı savunun kardeşim. böyle bir şey yok.

    şunuda söylemek isterim. melo hırslı adamdır, çok iyi futbolcudur bunlar doğru. boşuna ameliyattan kalkıp hemen sahaya çıkmadı. bunlar çok takdir edilesi ancak 800.000 eura içinde galatasaraydan aldığı 4 milyon euroyu yakmaz. melo 4 milyon kazanıyor beyler. benzer bir hareketi bir başka oyuncu yapsa of of of nasıl kellesi isteniyordu burada. adam kayırılmasın derken adam kayırmamak gerekir, zira tutarlılık ölüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın