resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9464
    takımdan alacağı olan 800 bin euro dört ay sonra ödenmiş ama o birileri gibi federasyona ya da fifa'ya en ufak bir şikayette bulunmamıştır. galatasaray için verdiği savaş nedeniyle tehdit edilmiş, çocukları rahatsız edilmiş ama o bunlara karşı aslanlar gibi direnmiştir.

    her sezon sorun çıkardığı iddiası yanlıştır ve fener medyasının uydurmasıdır. hatırlayalım, ilk iki yıl kiralıktı, üçüncü yılın başında bonservisi alınırken kendisi ile hiçbir sorun yaşanmamış, juve ile uzun pazarlıklar yapılmıştır. dördüncü yılın başında da problem yaşanmamış sadece şimdi yani beşinci sezonun başında bazı sorunlar yaşanmıştır.

    melo dünyadaki bütün futbolcular gibi, örneğin sneijder gibi, bir yıl kalan sözleşmesini üç yıl daha uzatmak istemektedir. bu da gayet doğaldır. yönetim ise kabul etmiyor. bence yönetim hata yapıyor ama kararına saygı duyuyorum. bunların hepsi normal değil mi?

    kampa geç katılmasına gelince, geçen sezon sonunda geçirdiği ameliyat nedeniyle zaten biraz uzun dinlenmesi gerekirdi diye düşünüyorum. kaldı ki sneijder ve chedjou'da henüz kampa katılmadı. melo'nun onlar kadar kredisi yok mu? bence var.

    flamengo başkanının yaptığı yalan açıklamalara balıklama atlayan fener medyasına da sadece acıyorum. galatasaray takımına tabiri caiz ise fitne sokmaya matuf bu açıklamaları vermek, (hem de doğru mu değil mi hiçbir kontrol yapmadan) tek kelime ile zavallılıktır.

    taraftarlarımız melo'ya sahip çıkmalı çünkü bize kazandıracağı daha çok büyük zaferler var.
    yönetim melo konusunda uyanık olmalı, kimsenin gazına gelmemeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın