resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9452
    babanın koçu geliyor. bundan en çok üzülenlerin kimler olduğunu bilenler bilir.
    melo her yıl böyle yapıyormuş da bizim niye haberimiz yok.
    melo ilk iki yıl kiralıktı, 3. yılın başında hiçbir sorunu olmadı zira kendisiyle anlaşma yapıldıktan sonra juve ile bonservis pazarlığı yapıldı hepsi o. 4. yılın başında ise pazarlık vs. hiçbir olay yaşanmadı. ilk defa bu sezon başı pazarlık yaşandı ve bunun sebebi de bir yıl süresi kalan melo, bütün benzeri futbolcular gibi üç yıllık sözleşme istiyor. tıpkı sneijder gibi.

    melo'yu, pardon galatasaray'ı sevmeyen basının yarattığı puslu havaya kanan bazı taraftarlarımız da aynı yoldan giderek cesur yüreğin aleyhine konuşmaya başladılar.

    melo bizim için aslandır, işte geliyor, hayatının futbolunu oynayıp en kısa zamanda iki yıllık daha kontratı kapacaktır. melo en az üç yıl daha aslanlar gibi oynayacaktır. onun aldığı tüm para ana sütü gibi helal olsun.

    flamengo başkanının melo aleyhindeki sözleri ise tamamen iftiradır. melo'yu alamayınca, taraftarın zılgıtından korktuğu için bu yalanları uyduruyor. tabi bizim fenerli basın da balıklama üzerine atlıyor. boşuna debelenmeyin melo geliyor hem de aslanlar gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın