resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 9427
    galatasaray'ın cocugu falan degildir. para icon calisan, galataray'da bulunan bir futbolcu. yok cocuklarinin egitim yasi gelmis yok kucuk kardesini transfer edersek gelirmis yok ekstra tatil izniymis. boyle evlat olmaz olsun. hayirsiz evlattir olsa olsa. ilk sezon super, sonraki iki sezon iyi ama son sene pek bir sey vermemistir takima. sakatlik durumunu goz onune alsak da bu saatten sonra fayda saglayacagini da dusunmuyorum.

    ulan her zaman galatsaray da galatasaray diyen, barcelona imzasinda bile galatasaray'dan bahseden, haksiz yedigimiz ofsayt golu unutmamis arda bile sozlukce galatasaray'in cocugu kabul edilmezken melo bizim cocukmus. taraftara oynamak kolay tabii. bir ton ozel okul var. portekizce ispanyolca icin de tutsun ozel ogretmen. cok mu zor. sanki cocuklari okutup apartman yoneticisi yapacak. pehh.

    fenerlileri ve besiktaslilari kudurtmasi hosuma gidiyordu. savunurum hala. melo cirkeftir ama sakatlama kasti olmaz. oyun icinde pislik yapar ama rakibe karsi saygilidir. lugano veya alves gibi kasap degil. ama artik yeter.
App Store'dan indirin Google Play'den alın