• 127
    geçen sene 1-0'a bağlanan maçları unuttuğunu farzediyorum, yoksa "burak varken, burak'tan daha iyi bir golcüye ihtiyaç yok!" demenin mantığını çözemedim. kaliteli bir forvet alınmasını sen mi istemiyorsun burak mı istemiyor? farzedelim gerçekten burak über bir forvet, gelen tüm hava toplarını kaleye zımbalıyor (!) peki bu adam sakatlandığında ne yapacağız? umut mu oynayacak?

    forvet arkasında sneijder, solda poldi, sağda yasin bir şekilde vururuz mu diyorsun? umut bulut mu rakip defansı çıkartmayacak yani?

    hoca napıyorsun sen? klasik bir anadolu takımında değilsin, akhisar gibi bir takımda hiç değilsin. türkiye'nin en büyük ve en başarılı spor kulübündesin ve kıçıkırık bir hazırlık maçı da yapsan, barcelona'ya karşı cl maçı bile oynasan kazanmaya oynayacaksın, üstün taraf olacaksın, karşındaki takımın dizleri titreyecek! ama sen napıyorsun? forvet hattın burak-umut... defansta dany.. melo gibi taş gibi önlibero'yu da kaybettin.. allah'tan kalecin hala muslera...

    hoca olmuyor yani. bak fener'e, adamlar stoch, sow ve nani varken gidip birde ileriye rvp'i aldı. neden aldı biliyor musun? hücumunda rvp gibi bir adam varken rakibin 2 stoperinin 3 adım ileri çıkması göt ister göt.

    neyse ya... şunu unutma; bu takımın şampiyon olamama, şampiyonluğu kaybetme gibi durumu kabul edilemez. galatasaray takımı ligde ise şampiyonluğun en büyük adayıdır, şampiyon olamıyorsa bedelini şampiyon yapamayan teknik heyet öder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın