resim
Mario Gómez García
Görev:Teknik Heyet Sorumlusu
Takım:RB Leipzig
Yaş:39
Uyruk:Almanya
  • 167
    pickledjuice ile sohbetimiz sırasında görüşlerimi belirttim

    öncelikle mario gomez hem ayağıyla hem kafasıyla kaleciyi çaresiz bırakabilen bir oyuncu hem isabetli hem de sert şutları var.
    boyunun uzun olmasının yanında iyi de sıçrar. bizim kafa vuran adam ihtiyacımızı karşılayacağına şahsen inanıyorum bi' ibra değil ama havada 'burak x 2'dir.
    ayrıca oyun bilgisi iyidir iyi pozisyon alır orta saha oyuncularıyla iyi pas yapar çok top saklar mı emin değilim ama ilerde dikilip oyuun ona gelmesini beklmeyecektir.
    güçlü ve kalıplı bir adam ama sakatlık durumu pek iç açıcı değil tabiki. ayak bileği, diz, adele yırtılması gibi 15-20 gün kesen sakatlıklar geçirdi son 2 yılda.
    ben kendisinin ihtiyacımızı karşılaycağına inanıyorum. çok ideal bir pivot olmadığını düşünenler haklıdırlar. fernandao tam pivottur mesela; fernandao mu gomez mi diye sorarım? sakatlanmasın başka bir dileğim yok, gerisini futbolun gerçekleri halledecek.

    +top kontrolü de çok iyidir şunlar da güzel 2 video:
    https://www.youtube.com/watch?v=gfW1rKD_Yok
    https://www.youtube.com/watch?v=t7lGK5vZXKY

    +eleştiri yaparken burak yılmaz dışındaki forvetlerimizin umut bulut ve sercan yıldırım olduğunu unutmayın bi' de dedeciiim vardı taze bitti (bkz: goran pandev)
App Store'dan indirin Google Play'den alın