2010 Dünya Kupası Elemeleri 4.Hafta Maçı
21:30 Le Coq Arena
0 - 0
  • 15
    rezil bir oyunla çok önemli iki puan kaybettiğimiz maç olmuştur. bir önceki avrupa şampiyonası finalleri öncesi eleme maçlarında yaptığımız saçma puan kayıplarına (malta ve moldova beraberlikleri) devam etmekteyiz. yalnız bu defa şansımız geçen sefer ki gibi yaver gitmeyebilir. zira belçika ne kadar iddialı olduğunu gösterdi. öte yandan belçikayı geçsek bile bu puan kayıpları ile en kötü ikinci olur playoff maçlarına da kalamayız.

    maça dönecek olursak kimse kaleci çok iyi oynadı ondan gol atamadık demesin. karşımızdaki takım fifa sıralamasında ilk yüzde bile değil. bosnadan daha 5-6 hafta önce 7 tane yemişler. gruptaki diğer maçlarda da üçer tane yemişler. bu takıma gol atamayacak kadar kötü oynamanın hiç bir bahanesi olamaz. bir diğer konu kornerler. maç boyu attığımız korner sayısı 20 yi bulmuştur herhalde. ama hiçbirinde tehlike yaratamamızı bırakın, herhalde 18 tanesini falan piiroja adlı oyuncu karşıladı. sormak istiyorum futbolcularımıza, hiç biriniz sormadı mı kendi kendine, niye top hep aynı oyuncu tarafından çıkarılıyor diye. hiç mi başka korner planı olmaz bir takımın. avrupa da herhangi bir başka takım varmıdır bu kadar korneri, bu kadar etkisiz kullanan.

    bu tür puan kayıplarının artık bir sonu gelmeli, yoksa hiçbir zaman büyük takım olamayız. ayrıca fatih terim de nerede yanlış yapıyorsa artık farkına varmalı ve düzeltmeli, çünkü bu tür puan kayıplarını ilk defa yaşamıyoruz onun döneminde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın