resim
Koray Günter
Takım:Göztepe
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Almanya
  • 538
    özel meziyetlere sahip futbolcumuzdur. özelden kastım topla arasının çok iyi olması. topu oyuna sokma konusunda takımın en iyisi fakat o kadar güvensiz ki bunların hiçbirisini denemiyor. zorda kalmadığı halde hop topu kaleciye vermek ilk tercihi oluyor halbuki oyunu hızlandırabilir. savunma yerleşik değilken atacağı dikine bir topla bi kişiyi bile oyundan düşürse güzel bi atağın başlangıcı olabilir.

    hava toplarındaki etkisizliği en büyük handikapı. yeterince çabuk değil. en önemlisi de öz güveni hala malesef yerlerde. ben yaparım duruşu yok çocukta. aynı ufuk ceylan gibi her an gol yemeye hazırım bakışıyla sahada duruyor. bu beni bile etkilerken sahadaki arkadaşları bunu gayet hissediyor. en çok motive edilmeye muhtaç futbolcumuz kendisi gibi. 14/15 sezonunun ikinci yarısında fenerbahçe ile oynadığımız maçta ikinci yarı oyuna girerken eyvah dedim. eyvah ki ne eyvah. suratını görmeden ne kadar tedirgin olduğunu tahmin ediyordum ki aynen öyleydi. adını sorsan evet diyecek kıvamda oyuna girdi. gerçekten büyük camialarda ateşli tribünlere karşı oynamak genç oyuncular için çok çok zor. sürekli tecrübeli futbolcuların ağızlarına bakıyorlar. bruma da aynı şekilde. yeteneklerinin en büyük engeli yine kendileri. öz güvenleri.

    bu sezon başında kiralık olarak gönderilse çok kıymetli bi futbolcu olarak bize geleceği kanaatindeyim fakat o giderse elimizde doğru dürüst yedeğe oturtacağımız stoper kalmayacak. dordmund 7 milyon avroya geri alma maddesiyle bize sattığını da hatırlatmakta fayda var zaten. geldiği sezonda şampiyon olan çocuk. umarım bu sene bi şampiyon gibi oynarsın sahada.
App Store'dan indirin Google Play'den alın