resim
Joel Nathaniel Campbell Samuels
Takım:LD Alajuelense
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.78
Uyruk:Kosta Rika
  • 206
    eğer transferi gerçekleşirse klaas jan huntelaar 'dan daha faydalı olacağını düşündüğüm oyuncu. kesinlikle burak yılmaz her daim ilk 11' e yazılsın diye düşünen bir taraftar değilim, fakat takımın teknik direktörü hamza hamzaoğlu olduğu sürece burak bu takımda her zaman forvette ilk sıraya yazılacak oyuncu olacaktır.

    wesley sneijder 'den maksimum verimi her zaman ortada oynadığı dönemlerde aldık ki, hamza hocanın muhtemelen bu sezonda uygulayacağı sistem 4-5-1, 4-3-3, 4-2-3-1 şeklinde değişiklik gösterecektir. takıma ikinci bir forvet geldiği takdirde burak kadrodan kesilmeyeceğinden, podolski'yi başarılı olduğu forvet kanadından uzaklaştırmak durumunda kalacağız ve oyuncudan istenen efektifliği elde edemeyeceğiz. bu durumda kanat forvette oynayabilen, yasin ve kalırsa bruma ile rotasyona girebilecek, yedek forvet olarak bizi umut'a mahkum etmeyecek bir oyuncuyu transfer etmemiz rotasyon anlamında elimizi kuvvetlendirecek akılcı bir transfer hamlesi olacaktır.

    son olarak campbell olympiakos'da oynadığı dönemde ara koşuları iyi yapabilen, fiziken rakip savunmaların arasında kaybolmayan diri bir oyuncu izlenimi veriyordu. bu özellikleriyle takımımıza kesinlikle yararlı olacağı düşüncesindeyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın