• 626
    cleveland ile 1 + 1 yıllığına ve ilk sene 23 ikinci sene 24 milyon dolar alacak şekilde kontrat imzalaması yüksek ihtimal olan oyuncu. koskoca lebron deandre jordan ile aynı maaşı alacak. vay arkadaş bu günleri de mi görecektik...

    bu arada lebron son yıllarda şampiyonluk için maaşından fedakarlık yapa yapa uzun süredir bir türlü hak ettiği maaşları alamadı. alamamaya da devam ediyor. hele yeni salary cap arttırımlarıyla 23 milyona lebron sudan ucuz. :( ha bana göre hava hoş tabii. kendisinin karakterini sevmem. son 1-2 seneye kadar oyun karakterini de sevmezdim ama son yıllarda çok olgunlaştı oyunu. arada hala saçmalasa da eskiye oranla çok daha olgun. ha tabii açık ara aktif oyuncular içinde en iyisidir onu da söylemek lazım.

    ayrıca yaşı 30'a dayandı birkaç seneye fiziksel olarak düşmeye başlayacak büyük ihtimalle. en büyük kozu fiziği olan lebron'un fiziği düştüğünde nasıl bir oyuncu olacağını merakla bekliyorum. acaba oyununu ne yönde evirecek? son yıllarda deliciliği ve drivela bitirme oranı ve başarısı düştü fakat oyun aklı çok gelişti. eskisi kadar yıkıcı değil belki de ama çoğu zaman eskisinden daha bile etkili olabiliyor. bu bile başlı başına mental özelliklerin önemini gösteriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın