• 87
    burak tedirgin olmasın ve sabri'nin 2 katı alan pereira'yı mı alalım demeçlerinden sonra iyice soğuduğum 3'lüdür. ya arkadaş şu ortamda bilen bilir size en son ana kadar en fazla güvenen, inanan bendim ama burak merak etmesin, o vazgeçilmezimiz demek nedir ya? lan oğlum siz futbolcuları böyle mi geliştiriyorsunuz? ulan tedirgin olsun ki kendini geliştirsin, tedirgin olsun ki sahada gol kaçırınca ya da kaval kemiğiyle top almaya çalışıp alamayınca salak salak tripler atmasın. ya da daha sakatlığı geçmeden cengaverlik yapıp kendi riske atarak daha beter sakatlanmasın oyuna girerek. lan biraz kafayı çalıştırsın kafayı. bu bütün oyuncular için geçerli.

    arkadaş hep savundum ama yaptığınız açıklamaların hepsi fiyasko. reading'de 100 bin alan adama burda 600 bayılmak nedir? sabri gibi 10 küsür yıldır kendini bi gıdım geliştirememiş adamın maaşına %60 zam yapmak nedir ya? lan oğlum tamam bilal iyi oyuncu allah'ı var, ama akhisar'da daha az almankta olan adam sanırım burda 1'in üzerinde alıyor şu an. yani nedir bunların sebebi? israf yapmayacağız deyip bilal dışında birbirinden çöp transferler yaparak alayına gereksiz paralar bayılmak nedir? sabri ile jem'e verilen para ve elden sike sike çıkarılmak zorunda olan futbolcuların paraları toplanarak avrupa'dan * kalburüstü bir sağ bek getirilemez miydi, en zencisinden? çatır çatır getirilirdi. ayıp, günah.

    şimdi de burak vazgeçilmezimiz, rahat olsun diyorlar. ulan ne demek rahat olsun lan ne demek rahat olsun?!?!?! lan var mı lan böyle bi mantık modern futbolda? ya harbiden vizyonunuzu, rekabet anlayışınızı gundikleyeyim sizin. bu nasıl bir mantık ya. vallahi yeter amk.

    http://img02.alkislarlayasiyorum.com/...9_20130708025152.jpg
App Store'dan indirin Google Play'den alın