• 2135
    iş kağıt üstünde değil sahada belli olacak şüphesiz. ama; evet kocaman bir ama geliyor;

    çok açık ve net bir biçimde psikolojik üstünlüğün amına koymuş takımdır. gerek über yönetimimiz gerek de teknik ekibimizle bu duruma da çok güzel zemin hazırladık.

    adamlarda nereden geldiği belirsiz bir kaynak var. stadın isim hakkının satılacağı söylentileri var, godomanları takıma el attı muhabbetleri var, bilemiyorum. ama bu transfer sezonunda yaptıkları şaşırılacak derecede yerinde ve mükemmel hamleler.

    ligin en az gol yiyen takımıydılar*, simon kjaer transferiyle daha da mükemmel bir defans hattına sahip oldular.
    ligin bence en iyi sağ bekine sahiptiler*, kendisini yedeklemek için o mevkide alınabilecek en iyi adamlardan birini takıma kattılar.*
    ligde geçen yıl şampiyon olamamalarında en büyük engellerden olan emmanuel emenike'ye yol verdiler, yerine bursaspor'da geçen yıl gol kralı olan ve adeta ligin bug'ı niteliğindeki jose fernando viana de santana'yı yani bildiğimiz fernandao'yu takıma kattılar.
    dirk kuyt'ın ayrılmasından sonra, sağ kanat bölgesine dünyada pırpır kanat diye tabir edilen adamların en gözdelerinden birini, nani'yi aldılar. şimdiden kadıköy'de olası fener baskısında kendisinin gaza gelip coşturması ihtimali beni tedirgin ediyor. karşısında defansif yönü zayıf olan telles olacak bu arada.

    ama şu sonuncusu var ki, biz fernandao'yu birinci santrafor zannederken meğer yedeğe almışlar dediğimiz, dumur olmamızı sağlayan bir transfer var ki;
    (bkz: robin van persie)

    sahada belli olacak biliyorum, gaza gelmemek lazım. evet farkındayım ama amına da koydular psikolojik üstünlüğün bunun da farkındayım.

    biz mi?

    sabri reyiiiiiğz'imiz bugün taraftara atarlandı işte, 'beni görürseniz diz çöker tövbe istersiniz ulan' minvalinde. ribery gibi çelimsizin ne idüğü belirsiz(?) bir futbolcu olduğundan bahsetti. 'çilek milek hikaye dedi, bizim yüreğimiz yeter b'olum' nidası çekti.

    hamza hocamız yine günü boş geçmeden enfes açıklamalarına devam etti; özellikle 'gençlerimizi kazanmalıyız' temalı güzide yorumu görülmeye değerdi.

    cüneyt tanman beyimiz geçen gün meydana bıraktığı afedersiniz 'şey' olan demeçten sonra, bugünü sessiz tamamladı, o endişelendirdi bak.

    ben de yatarak iftarı bekliyorum işte sözlük. sadece sinirlerim gerildi biraz, bağ ağrısı vurdu.

    öyle yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın