• 339
    bana göre şuan kulübe göre iyi giden fakat sabırsız galatasaray taraftarına göre tam bir fiyasko niteliğinde geçen transfer sezonu.hamza hoca şuana kadar en dogru olanı yapıyor, takımda olan oyuncuları ilk kamp döneminde deniyor. herkesin performansını ölçüyor takıma faydalı olabilecek oyuncuları seçiyor ve eksik kalacağımız mevkileri analiz edip oraları doldurabilecek oyuncuları nokta atışı ile transfer etmek istiyor.bu sayede kulüp sırf rakip takım yıldız aldı bizde alalım havasında olmayıp paraları savurmayacak.

    zaten bugüne kadar sürekli böyle yapıldıgı için katardan önce ki son avrupa durağı olarak görülüyoruz.artık bu düşünceden sıyrılmamız lazım.eminim şu an kulübümüzde görev alan her birey galatasaray menfaatleri doğrultusunda en iyi olanı yapmak için çalışıyor.hamza hoca ve ekibine güvenim tam rakip takımlarla sidik yarıştırmaya gerek yok bırakalım onlar bizimle yarıstırsın, sonuçta kazanan hep biz oluyoruz bu böyle geldi böyle gidecek.

    şu takım bunu aldı bu takım bunu aldı biz niye almıyoruz ya diyerek ağlamaktan vazgeçmeliyiz.galatasaray ı , gelmiş veya gelecek bireysel oyuncular için değil,takım oldugumuz için sevelim ve destekleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın