• 2119
    cahil türk taraftarının gazının transferle alındığını bilen aziz başkanın transfer şov yaptığı tescilli suç oluşumudur. ancak başarılar ve kupalar takım ruhuyla, uyumla, daha doğrusu aile ortamıyla kazanılır. 2012'de şampiyonlar liginde çeyrek final oynayan apoel'in kadrosu yıldızlarla mı doluydu? ya da biz 2012-13'te evimizde manchester united'ı yenerken kadromuzda hamit dışında kaç tane uluslararası alanda sükse yapmış yıldız vardı?

    yaptıkları transferler kesinlikle çok iyi ona hiçbir lafım yok. hatta umarım rvp de gelir de kalite, rekabet artar ve biz de bu sayede kendimizi geliştiririz. ancak takımı yıldız transferlerle doldurmak o takımın o sezonu başlamadan bitirdiği anlamına asla gelmez. milleti planlı olarak gaza getirmeyi planlayan ertem gibi yorumcular bu tarz söylemlerde bulunuyorlar ama öyle bişey yok. kayseri'den gelen amrabat çeyrek final oynadığımız sene trabzonspor'dan gelen selçuk inan'la birlikte şampiyonlar ligi'nde asist kralımız olmuştu.

    diyeceğim o ki futbol bir takım oyunudur, bireysel bir oyun değil. takım olan kazanır. aynı örneği bireysel olarak gayet yeterli oyuncularla dolu olan ama en son katıldığı turnuva 2008'de olan türk milli takımı için de verebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın