• 2110
    2015-2016 sezonu öncesinde aynen hayalimizdeki gibi donatılan takım. yeni hoca, yeni transferler, saçılan paralar... yahu ben bu taktiğin real madrid'de bile işe yaradığını görmedim! lakin şike sebebiyle itibar kaybettikleri, avrupa'dan uzak kaldıkları, ligi ve kupayı kaybettikleri bir sezondan sonra böyle yamyam gibi transfer atağın kalkmalarını normal karşılıyorum.

    tok alıcı gibi davranmamız ve bu muhafazakar tutumumuz can sıkıcı gibi dursa da sanki mantıklı gibi geliyor emin olamıyorum. çifte kupalı 4 yıldızlı şampiyon kadroyu ve teknik ekibi dağıtıp görmemiş gibi bilinmez transferlere yumulsak daha mı iyi olurdu? yıldız takviyesi kötü mü olurdu peki? ne bileyim podolski geldi falan.

    yabancı oyuncu sayısının esnetilmesi ile başlayan bu oburluk bence pek hayra alamet değil. bu ülke çetin futbol şartları olan bir ülke, defalarca denenmiş bir şeyi daha şimdiden 30 milyon euro garanti bpnservis ücreti harcayarak bir kez daha deniyorlar, hem de lige yabancı bir hocayla ve çok daha agresif bir transfer politikası ile. geçen de demiştim, fenerbahçe'nin parası deniz, yemeyen domuz. bu sezon şampiyon olabilirler, niye kızayım yahu olur mu olur yani ama ben durumu sıkıntılı görüyorum. açıkçası çok da merak ediyorum neler olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın