• 116
    olmadı be hocam belli ki olmayacakta. oysa ki ne kadar ümitliydim, belki senden daha çok istiyordum senin başarılı olmanı, yıllarca bize hocalık yapmanı, fairplay nedir, adamlık nedir bu ülkeye göstermeni. bugüne dek en küçük kötü birşey yazmadım hakkında. ama artık sabır taştı.

    3 haziran akşamı çıkıp desen ki "arkadaşlar seneye transfer falan yok benim elimde 45 oyuncu var, elimizdekilerden bir değer yaratacağız, altyapımızdan gençlere öncelik vereceğiz, şampiyon olmak için elimizden geleni yapacaz ama olamazsakta taraftarımız bizi bu yıl mazur görsün" desen yüzde onluk bi kesim hariç kimse ses çıkarmazdı. ama senin elinde (bkz: 46) oyuncu varken 47'cisi ingiltere 2. liginde 2 yıldır doğru dürüst maça çıkmamış adam olursa bu iş olmaz.

    bi takıma bi oyuncuyu kesmesin diye transfer yapılmaz hocam. burak oynasın diye sabri oynasın diye onları da bırak sneijder oynasın diye adam alınmaz . aldığın adam mevkisinde ki adam'ı kesebilmeli. sen al huntelaar'ı iyiyse burak oynasın, sen al maxi'yi iyiyse sabri oynasın. jem diye aldığın adam kimi kesebilir bu takımda, selçuk, melo, sneijder, hamit, dzemaili, çolak hatta ve hatta yektâ'yı kesebilir mi o bile meçhul.

    hadi diyelim forvet transferi maliyetli, burak ta illa oynamalı o zaman al oğulcan çağlayan ı bari geleceğe yatırım yaptık diyelim. niaase nedir allahaşkına, rusya'daki adını bile hatırlamadığım takım daha iyi bi takımmı ki galatasaray'dan, orada forma giyemeyen adam'ı bu takıma almaya çalışıyorsun. şundan emin ol ki bugün burak oynasın diye adam aldırmasan da 15. hafta kovulursan, 16. hafta burak attığı golden sonra yeni hocasına koşacaktır.

    hocam topla kendini, allahaşkına kendine gel. daha bu kadro 28'e inecek, jem'le falan olmaz bu işler, biz belki 1 sene kaybedecez ama sen önünde ki altın yoldan yürüme şansını kaybedeceksin. okyanusu geçtin derede boğulma.
App Store'dan indirin Google Play'den alın